--- Samarbetspartners ---
Skobytardag
2016-09-24 14:44
Nu börjar vi med SKOBYTARMÅNDAGAR i Bollmorahallen mellan kl 17-21.00! 
Basketdojor är dyra, kidsens fötter växer så det knakar - vi hjälps åt med lösning. 

Lämna gärna in de för små skorna ni har hemma. Ta gärna ett par som passar! 
Basketball4all!
Rabatterat årskort på Tyresö Gym - för spelare och tränare :-)
2016-09-09 16:18

Hej alla – härligt att säsongen har dragit igång,

 

Tyresö Basket har just inlett ett samarbete med Tyresö Gym och har därför kunnat få riktigt bra rabatterat pris på deras årskort!

 

 

  • Rabatterat pris för spelare:  1700kr (Normalpris 2988kr) + medlemskap 100kr

    Gäller endast årskort. Villkoret är att man spelar i Tyresö basket och är födda 2001 eller äldre. Priset gäller även för Herrlaget. Årskortet gäller från köpdatum och ett år framåt.

     

  • Rabatterat pris för tränare: 3000kr (Normalpris 4188kr) + medlemskap 100kr

    Gäller endast årskort. Villkoret är att man tränar lag i  Tyresö basket. Årskortet gäller från köpdatum och ett år framåt.

     

Jocke Blom kommer att kalla till ett introduktionstillfälle för de spelare (födda 2001 eller äldre) som vill prova på att gymma och de kommer få lite träningsinstruktioner. Introduktionstillfället kommer Tyresö Basket att stå för. Sen kan man bestämma sig för att köpa årskortet eller inte. De som redan köpt kort på Tyresö gym får givetvis också vara med på introduktionen J.

 

Det är viktigt att man inte tränar fel så därför rekommenderar vi att man bokar en personlig tränare som vid 2 tillfällen  går igenom övningar och gör ett träningsupplägg. (Tiden för personligtränare kan delas av 2-4 deltagare och kostar 600kr per tillfälle)

 

Är man intresserad av att köpa årskort ska man ange att man spelar i Tyresö basket, det kommer då kunna bockas av mot våra medlemsregister.

 

Se öppettider och övrig info om Tyresö Gym: http://www.tyresogym.se/


Ha det bäst!

Säsongsstart
2016-08-22 12:25
Vi hoppas att alla har haft en bra sommar och är taggade för en ny säsong med oss i Tyresö Basket.

De flesta träningar sätter igång denna vecka och träningstiderna för respektive träningsgrupp ligger uppe på hemsidan.
Om ni har några frågor eller funderingar så går det bra att kontakta Joakim Blom
joakim.blom@tyresobasket.se

Vi ses i hallarna
Idrottsfritids på Tyresövallen - tar emot nya barn till hösten!
2016-06-28 14:26

Öppet hus

Vi har nu några få vakanta platser inför höstterminens start, därför bjuder vi in till öppet hus onsdag och torsdag denna vecka, 29-30 juni mellan 13-16, där du kan få chansen att träffa våra ledare, några av barnen och så bjuder vi på en fika!

Mvh Tyresö Basket, Tyresö FF och Tyresö KommunAktivt fritids för barn i årskurs 3-6

 

                       

Inför höstterminen tar vi nu emot nya barn. 

29-30 juni bjuder vi på öppet hus och fika!

Om du vill träffa våra ledare de barn som redan idag går på fritids är du välkommen på öppet hus 29 & 30 juni mellan 13-16 då vi visar upp våra lokaler, berättar mer om verksamheten och bjuder på fika. Ingen föranmälan krävs.

Anmäl ditt intresse!

Om du redan nu vet att du vill registrera dig till vår antagningsprocess så behöver du anmäla dig till oss. Detta gör du genom att kontakta oss via telefon 08-410 583 00 eller via e-post idrottsfritids@tyresoff.se. Det går också bra att lämna sina uppgifter till vår personal på plats på öppet hus.

Satsningen på profilfritids

Tyresö kommuns satsning har slagit väl ut, rönt stort intresse hos andra kommuner och i väntan på att verksamheten permanentas så har man beslutat att utöka testperioden med ytterligare ett läsår, självklart väljer Tyresö FF och Tyresö Basket att haka på och fortsätta satsningen.

 

Föreningsdrivna fritidsgårdar blir ett komplement som ger barn och unga möjlighet att välja till fritids- och lovaktiviteter efter sina intressen. Med det här förslaget skapar kommunen en större valfrihet för familjerna att även kunna välja strukturerade eftermiddags- och lovaktiviteter utifrån sina egna intressen. Det ger även de föreningar som vill och kan, möjlighet att både organisera och finansiera den verksamhet som många gånger finns redan idag. 

 

Aktiviteter

Vi genomför en mängd olika aktiviteter under varje termin. Bland mycket annat har vi varit i Alby flera gånger, spelat bowling, besökt Rackethallen, simmat hos Medley, åkt skridskor, provat

fotbollsgolf i Hellasområdet och på sportlovet var vi  i Hammarbybacken och testade utförsåkning. Bered                      dig på en aktiv fritid!

 

Eftersom vi alltid träffas på Tyresövallen blir det förstås mycket fotboll och basket, men vi letar hela

tiden efter lösningar för att låta barnen prova nya  saker.  

 

 

Följ oss på Facebook – sök efter Idrottsfritids

 

 

 

 

 

Idrottsfritids på Tyresövallen – Simvägen, Tyresövallen - Tyresö FF – Box 256 – 135 27 Tyresö – 08-410 583 00 – idrottsfritids@tyresoff.se

 

 

Våra fritidsledare

Våra ledare är hämtade från vår verksamhet. Unga, ambitiösa personer med rätt bakgrund för att ta hand om våra barn och som är populära och omtyckta som ledare i vår verksamhet.


Sommarkort på Tyresö Gym
2016-06-20 13:52

Sommarkort 750kr i samarbete med Tyresö Gym J gäller till 31/8.

Här får man träna från det år man fyller 15. Man behöver en instruktions PT timme för att gå igenom hur man inte får skador genom att göra fel, 1-2 timmar med PT kostar 600kr/tim och då kan man vara 3-4 personer - så gå ihop ett gäng för att spara lite pengar det är ju dessutom roligare att träna flera :-D... Ring och boka tid för PT speciellt om du är ungdom.

http://www.tyresogym.se/
Sommarlovsbasket 3x3
2016-06-08 10:58
På måndag den 13 juni så öppnar vi vår nya streetball plan vid skateparken bredvid  Tyresö centrum.

För hela sommarlovet 2016 kommer vi tillsammans med kommunen och andra idrottsföreningar
att aktivera ett område som  samlingsplats för kommunens barn och ungdomar.  Basket, Dans, Musik i en härlig mix!

Det vi vill göra med projektet är att skapa en plats där barn och ungdomar från  hela Tyresö, oavsett bakgrund, kan träffas och ha aktivt kul  tillsammans utan för  mycket vuxen inblandning.  
Träningar för nybörjare och avancerade, speciella tjejtimmar och 3x3 matcher är  basketformatet som kommer att schemaläggas.

På vissa fredags och lördagskvällar kör vi 135 Hang Out mellan 17.00 till 21.00.  - Basketen kombineras då med att lokala DJs och musikproducenter spelar samt att  streetdans battles/uppvisningar genomförs. 

Detta är för alla ungdomar!  

Välkomna
Nyheter från våra lag
F05, 01/09 16:41 
P04, 16/08 09:18 
P04, 30/05 19:50 
P02, 07/05 22:55 
P02, 06/05 23:01